Serveis

barcelona

Un altre dia de retards aRodalies

L'avaria d'un tren aArc del Triomf causa demores de 25 minuts en quatre línies

L'avaria d'un tren de la línia R1 a l'estació d'Arc de Triomf de Barcelona va provocar ahir diumenge a la tarda retards d'entre 20 i 25 minuts de mitjana als combois de les línies R1, R7, R3 i R4 a l'entrada i sortida de la capital catalana. Segons informava el web de Rodalies de Catalunya, pels voltants de les sis de la tarda un tren de l'R1 que cobria la ruta entre Mataró i l'Hospitalet de Llobregat es va quedar aturat a l'estació d'Arc de Triomf per una incidència tècnica.

Com a conseqüència de l'avaria, a l'R1 la relació de trens Mataró-l'Hospitalet va quedat suspesa i els combois entre Maçanet i l'Hospitalet circulaven desviats per Passeig de Gràcia. Pel que fa als trens de les línies R3, R4 i R7, també es van desviar per Passeig de Gràcia i sense efectuar parada a les estacions de Sant Andreu Arenal, Torre Baró, Arc del Triomf ni Plaça de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.