Serveis

transports

Dues hores sense trens per un tall del corrent a Maçanet

Un tall en el subministrament elèctric de la catenària a Maçanet de la Selva va deixar ahir sense trens durant més de dues hores la línia Portbou-Barcelona. El tall es va produir quan passaven deu minuts de les deu del matí i es va solucionar a un quart i cinc d'una del migdia, segons Renfe. Durant aquest temps, alguns passatgers van ser traslladats en autobús però d'altres es van haver d'esperar dins del tren. És el cas dels passatgers del tren de Figueres a Barcelona: primer va estar aturat una hora a l'estació de Girona; després, tres quarts d'hora a Caldes de Malavella, i, finalment, va arribar a Barcelona a dos quarts de dues de la tarda, dues hores més tard del previst.

També va resultar afectat el primer tren que feia el recorregut de Portbou a Barcelona, que va quedar aturat a Maçanet; un altre de Sants a Cervera va quedar aturat a Riells i Viabrea-Breda; un altre de Barcelona a Portbou va quedar aturat a Sant Celoni, i un altre de Barcelona a Cervera es va desviar per una altra via. Renfe va habilitar un servei alternatiu d'autocars de Sant Celoni i Breda cap a Girona i a la inversa. També es va obrir una investigació sobre les causes del tall en el subministrament elèctric.

El fet que ahir fos un dia festiu va fer que el nombre d'usuaris afectats per l'aturada en la circulació de trens fos molt menor que si hagués passat un dia laborable quan els trens van plens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.