Vidreres emet un ban en què demana als veïns un consum responsable d'aigua

Dues urbanitzacions han tingut problemes d'abastament

L'Ajuntament assenyala en el ban que els problemes han estat motivats per la falta d'aigua i pel fort consum d'aquest estiu. El consistori afirma que «arran de la manca d'aigua en els pous per part de les empreses subministradores, tot i l'esforç que fan amb el transport d'aigua potable, mitjançant vehicles cisterna, el consum és molt superior a l'aigua que s'hi aporta, amb la conseqüència que l'aigua no arriba a algunes finques». És per aquest motiu que l'alcaldessa, Ruth Rosique (PSC), demana en el ban «un consum responsable, i que s'utilitzi únicament l'aigua que sigui imprescindible».

Solucions en el futur

L'Ajuntament de Vidreres confia que «el 2011, amb la connexió de Fogars de la Selva a la dessalinitzadora, quedin solucionats definitivament els problemes de falta d'aigua que té cada estiu el poble de Vidreres». Pel que fa a Lloret, el regidor d'Urbanisme, Josep Valls (CiU), assegura que l'any vinent la nova canonada d'aigua que s'està construint per abastir les urbanitzacions del nord arribi fins a Lloret Residencial, una urbanització que també ha tingut problemes de falta d'aigua aquest estiu, juntament amb les urbanitzacions de Vidreres de la Goba i Aiguaviva Parc.

D'altra banda, a Caldes continuen les restriccions a Can Carbonell i es va emetre fa poc un ban en què es demanava un consum responsable.

Tot fosc a Empuriabrava

J.C

Diversos establiments del carrer Sant Mori, en plena zona comercial d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries, han tingut durant l'última setmana talls al subministrament de l'electricitat. Es dóna la circumstància agreujant que les interrupcions s'han produït a partir de les nou del vespre, que és quan als bars, restaurants, botigues o gelateries afectats hi ha més clients. Els responsables dels establiments comercials denuncien els danys que els provoca aquesta situació que, en alguns casos, els ha fet perdre fins i tot clientela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.