La plataforma d'usuaris de Renfe convocarà altres mobilitzacions, tipa de no aconseguir més millores

Vol implicar en les demandes als viatgers de les línies de Ripoll i Tarragona

L'assemblea va convocar una trentena de persones, que van votar unànimement a favor d'acceptar l'última proposta de Renfe pel que fa a les seves demandes. Dels grans objectius –reducció del temps de trajecte, del preu del bitllet mentre durin les obres del TAV, etc.–, Renfe ha ofert la devolució a l'instant en cas de retards de més de vint minuts, i la plataforma acceptarà la mesura però espera rebaixar el temps fins als quinze minuts. Tot i això, i també de manera unànime, es va acordar continuar amb les accions de protesta, per així aconseguir millores i evitar que amb l'inici d'any augmentin les tarifes, en un moment en què els retards són habituals, entre altres motius per les obres del TAV.

Pel què fa a les mobilitzacions, la intenció de la plataforma –que encara s'ha de definir– és organitzar una altra sardana en vagons de tren aprofitant una parada, per així aturar uns minuts el comboi. A més, i si no s'avança en les negociacions amb Renfe, no es descarta repetir l'acció en diverses ocasions. La intenció, però, és ara fer aquesta aturada durant el mes d'octubre en alguna estació de Barcelona –l'altra vegada va ser a Sant Celoni–, de manera que tingui més repercussió. S'intentarà també implicar-hi col·lectius de viatgers de les línies de mitjana distància de Tarragona i Vic, per així fer més força, aconseguir més implicació política i obligar la companyia ferroviària a millorar les propostes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.