El parc de l'Eixample de Mar, a Vilanova, s'obrirà la setmana vinent

El gran parc central de l'Eixample de Mar s'obrirà al públic la setmana vinent, segons ha avançat el govern municipal. El consistori preveu que el cap de setmana del 28 de novembre el parc s'incorpori a la xarxa d'espais públics de la ciutat. Prèviament, a partir de demà s'obriran també les places dels Boleranys, davant del centre d'atenció primària de Mar; i de Josep Tarradellas, un espai més petit que queda dins d'una illa de blocs al carrer Meridional, entre la rambla Lluís Companys i la rambla Pirelli.

El parc de l'Eixample de Mar és un pulmó verd amb prop de 30.000 metres quadrats, que combina espais de vegetació, unes grades per a ús cultural, petites instal·lacions esportives com una pista de bàsquet i unes pistes de petanca amb zones per al passeig i el descans. L'obertura definitiva es fa coincidir amb la celebració de la Festa del Xató, així que es preveu que durant el cap de setmana del 28 i 29 de novembre es duguin a terme algunes activitats lúdiques al nou parc. Paral·lelament, a la plaça de la Mediterrània es du a terme la instal·lació de jocs infantils i l'eliminació de la base de formigó que havia de subjectar l'escultura d'Òscar Estruga, inspirada en el mite d'Ariadna. Finalment l'Ajuntament i Garraf Mediterrània estan estudiant un nou emplaçament a la ciutat per a l'obra, tot i que fa tres mesos que es va anunciar la inauguració de l'escultura en aquest indret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.