Enderrocaran l'hotel Blanca Aurora de Lloret per fer-hi un pàrquing i un centre comercial

Anirà a terra abans de l'estiu i hi construiran una gran plaça

L'hotel Blanca Aurora anirà a terra en els propers mesos, segons va afirmar ahir el regidor d'Urbanisme, Josep Valls (CiU), que va parlar d'«abans de l'estiu». Al seu lloc, l'empresa propietària de la finca, Development Diagnostic Company, encarregada ja del projecte de la plaça de braus, hi construirà, en una primera fase, un aparcament subterrani, una gran plaça i un centre comercial. En principi la totalitat del cost de l'obra serà a càrrec de l'empresa, excepte la part del pàrquing, que serà de titularitat pública, en concret la zona que quedarà sota la plaça. En un principi, encara no és clar el nombre de places d'aparcament que hi haurà, ja que dependrà de la decisió final de l'empresa a l'hora de definir quantes plantes té finalment l'edifici. Tot i així, Valls va destacar ahir la importància que té la creació de més zones d'aparcament ben bé al centre del municipi.

Fins a 58 pisos

Més endavant, a la segona fase, està previst que s'aixequin sobre la planta baixa, d'usos comercials, fins a un màxim de 58 pisos. Aquesta edificació tindrà una altura màxima de tres plantes (comptant-hi la planta baixa, on hi haurà el centre comercial), i s'obre la possibilitat que s'hi pugui fer una planta àtic addicional amb una sèrie de característiques determinades. Aquest edifici d'habitatges tindrà la seva façana principal a la plaça de nova creació que es farà gràcies a l'eixamplament del carrer Sènia del Rabich. Un 20% del sostre qualificat per a ús d'habitatge serà de protecció pública i un 10% serà d'habitatge concertat.

Millores a Pere Torrent

Un cop s'acabi l'edifici sociocultural, l'Ajuntament vol convertir la plaça Pere Torrent en un espai més amable, i per això, entre altres reformes, farà retirar les estructures de ferro que hi ha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.