Lloret aprova el pla parcial per construir un hotel de luxe a costa Marcona

La junta de govern de Lloret ha aprovat inicialment el projecte del pla parcial de costa Marcona i ha donat així llum verd per a la construcció en aquest sector d'un hotel de luxe, no exempt de polèmica. Aquest tràmit inicial demostraria la voluntat dels promotors de tirar endavant el pla en un termini mitjà. En principi, el pla té l'objectiu de potenciar la implantació d'un establiment hoteler o assistencial de qualitat, integrat en l'entorn, i garantir la continuïtat del corredor ecològic existent. Tot i això, els promotors sempre han demostrat que la seva intenció era construir-hi un hotel de luxe, i no un centre sociosanitari. Entre les obligacions dels promotors del pla hi ha la de garantir la conservació del corredor biològic que baixa fins al mar i la urbanització del camí vell de Canyelles.

La piscina, endavant

En el ple de dilluns vinent, l'equip de govern portarà el plec de condicions per a la construcció de la piscina de mides olímpiques. El projecte es durà a terme en dues fases. En la primera fase es construirà la piscina olímpica de 50 metres, els vestidors i una sala de condicionament físic de 290 metres quadrats. Finalment, s'ha decidit reduir un metre la profunditat de la piscina, fet que farà disminuir significativament el cost de l'obra i el manteniment, amb la qual cosa es podran acollir totes les modalitats esportives, excepte les de natació sincronitzada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.