L'Incasòl no pot construir 30 pisos de protecció oficial a Vidreres per falta de diners

Els 30 habitatges de protecció oficial que l'Incasòl havia de construir a l'antic escorxador de Vidreres no s'han pogut tirar endavant encara per falta de diners de l'ens. Com ja ha passat en altres indrets de les comarques gironines, com ara Blanes i Tossa, aquesta promoció està ara per ara aturada, pendent que es trobin línies de finançament.

Aquests pisos es preveia que estiguessin acabats a finals de l'any passat o a principi d'aquest. Els habitatges havien de ser en règim de lloguer per a cinc anys i havien de ser una «fórmula» per tal que els joves del municipi s'emancipessin, segons va dir el març del 2008, durant la presentació del conveni entre l'Ajuntament i Incasòl, el fins fa poc regidor d'Habitatge, Jordi Pruneda. El preu del lloguer havia d'oscil·lar entre els 200 i els 250 euros i els pisos més grans havien de fer 45 metres quadrats.

Aquesta no és l'única promoció de pisos de l'Incasòl aturada a la comarca de la Selva. En el cas de Tossa, està aturada la promoció de 60 pisos de protecció oficial amb possibilitat de compra o lloguer que s'han de construir a la zona de Can Vergonyós. L'Incasòl al·lega que no troba el finançament necessari per dur a terme les obres, ja que no obté de les entitats bancàries els crèdits necessaris. En el cas de Blanes, la promoció que està aturada és la de 76 habitatges de protecció oficial en règim general de lloguer al barri de Valldolig, també per problemes de finançament. El termini per a l'adjudicació s'acabava el mes de juny passat, però no es va complir. El Departament de Medi Ambient i Habitatge va reconèixer que no s'havia pogut adjudicar en el termini establert en un principi perquè no hi ha prou diners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.