L'oposició de Riudarenes decideix denunciar l'alcalde i la regidora d'Urbanisme per prevaricació

El govern estudia portar als jutjats l'exalcalde, Jordi Gironès, per irregularitats

AIR-PSC havia demanat el ple extraordinari per tractar l'afer de la legalització de Can Rampell, una casa del sogre de Borés que s'havia fet sense llicència. Gironès va qualificar la regidora d'«indigne» per uns fets que «no es poden tolerar en l'administració pública». Gironès va assenyalar que la casa, a part d'haver-se fet sense permís, «vulnerava el catàleg de masies» i que els interessats havien «enganyat» la comissió d'Urbanisme fent passar una construcció de nova planta per unes obres de rehabilitació. Gironès també va acusar l'alcalde de «no prendre mesures». Aquest li va respondre que la llicència ja s'ha concedit i que administrativament «això està resolt». També va recordar que s'havia fet un expedient sancionador per aquests fets. Colomé va assenyalar que l'actuació de la regidora «en cap cas és criticable». «La confirmo en el seu càrrec», va sentenciar.

La intervenció de Borés, però, va ser més punyent. Borés va assenyalar que les obres a casa dels seus familiars s'havia fet sense permís «amb el coneixement» de l'exalcalde i «a canvi d'una altra cosa». Borés va afirmar que les obres es van fer i es van acabar durant el mandat de Gironès, i que es va consentir que es fessin sense llicència perquè s'estava treballant amb el pla general. Borés també va contraatacar acusant Gironès d'haver comès diverses irregularitat a casa seva que en el seu cas «no són legalitzables». Borés va acusar Gironès de no adequar-se a les exigències d'Urbanisme pel que fa a l'adequació de la casa al paisatge i als materials de la façana. La regidora també va denunciar que Gironès ha ampliat la casa sense el consentiment d'Urbanisme, i d'haver-se donat la llicència ell mateix quan era alcalde. També va assenyalar que a l'exalcalde li manquen, va dir, diverses llicències. Borés, particularment, i l'Ajuntament es plantegen dur Gironès als jutjats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.