Lloret vol part de l'hotel Monturiol per ampliar l'avinguda Pau Casals

Negocia una cessió i forma part de les actuacions per millorar la mobilitat

L'Ajuntament de Lloret està estudiant si pot obtenir de manera anticipada la cessió d'una part de l'hotel Monturiol, la corresponent a la part del jardí on hi ha la piscina, per ampliar la via a la cantonada entre l'avinguda de Tossa i l'avinguda de Pau Casals, que es convertirà en el camí d'entrada al passeig un cop entrin en vigor els canvis en la circulació que vol dur a terme el govern abans de l'estiu, i que comportarà que el passeig marítim sigui d'un sol sentit cap a Fenals.

A l'hotel Monturiol el pla general estableix un polígon d'actuació urbanística que ja tenia l'objectiu d'eixamplar el carrer i que implicava la construcció d'un màxim de 29 habitatges.

La propietat, però, no ha impulsat aquesta actuació, sinó que, a més, té l'hotel a la venda. Per aquest motiu, ara l'Ajuntament està estudiant si legalment es pot dur a terme una cessió anticipada dels terrenys que havien de servir per eixamplar el vial. En cas que fallés aquesta via, o alguna altra que també s'està estudiant, el govern de Lloret té clar que farà servir l'últim recurs de l'expropiació.

Amb aquest eixamplament l'Ajuntament vol millorar la via d'entrada al passeig de mar, ja que l'avinguda de Tossa i la de Pau Casals esdevindran la porta d'entrada cap a aquesta zona, en lloc de la tradicional entrada per Just Marlés.

D'altra banda, l'Ajuntament ha decidit ampliar el termini d'exposició pública del projecte de creació del carril bici i de pacificació i reordenació del trànsit al passeig marítim i del projecte de creació d'una illa de vianants al centre amb control d'accés de vehicles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.