Tossa farà un concurs per privatitzar la gestió dels aparcaments municipals

L'equip de govern de Tossa, de CiU, que governa amb majoria absoluta, portarà properament al ple en una sessió extraordinària el plec de condicions d'un concurs públic per adjudicar la gestió dels aparcaments municipals. Aquests aparcaments són el de la Porta de Sant Feliu, l'avinguda del Pelegrí, l'hotel Golden i la terminal d'autobusos, i també la zona blava, entre altres espais. Així, es passarà d'un model de gestió públic a un de privat. El cànon per obtenir aquest servei volta en principi els 1,7 milions d'euros, que es pagaran per avançat. La concessió es farà per 10 anys.

D'altra banda, l'Ajuntament de Tossa ha modificat la tarifa de l'aigua amb tres principals objectius: incentivar-ne un consum responsable; millorar la justícia distributiva del cost del servei i reduir la factura a les persones que viuen tot l'any a Tossa i als establiments hotelers estacionals. El canvi comportarà que en els rebuts de l'aigua no s'establirà, com fins ara, un mínim de consum facturable, sinó que quedarà reemplaçat per una quota fixa. Amb aquesta mesura, l'Ajuntament vol aconseguir un ús més eficient i responsable del recurs per mitjà de la reducció del seu consum. La millora també permetrà una distribució més equitativa del cost del servei. La nova taxa de subministrament també comportarà un abaratiment dels rebuts de l'aigua per a les persones que estiguin empadronades a Tossa i que realitzin consums baixos o moderats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.