Ordenen el desnonament de part de l'«spa» Issui de Blanes, que es podria quedar sense la zona d'aigües

El jutjat de primera instància número cinc de Blanes ha ordenat el desnonament de l'spa Issui de la part de la finca on té instal·lada la sala de màquines que fa funcionar la zona d'aigües. Aquesta sala de màquines ocupa 131 metres quadrats que es corresponen a dotze places d'aparcament del soterrani. El propietari d'aquests pàrquings va donar el consentiment verbal a Issui per tal que ocupés aquestes places amb filtres i bombes d'aigua que serveixen per alimentar les necessitats dels espais d'aigua del centre esportiu. Aquest consentiment verbal, però, estava condicionat a la promesa de compra de la totalitat de l'aparcament. Frustrada finalment l'operació de compravenda, els propietaris dels aparcaments van requerir que es desocupessin aquestes places retirant les instal·lacions existents en aquest lloc.

El jutge entén que Issui ocupava a precari aquesta zona per mera cessió voluntària de l'actor, a l'espera, un cop frustrada la possibilitat de compravenda, de concertar un contracte d'arrendament, «contracte que no es va arribar mai a formalitzar». Per tant, assenyala la sentència, Issui «mai no ha tingut poder de disposició sobre la finca objecte del procediment». El tribunal també condemna els demandats a assumir els costos processals. Tot i així, ara es pot presentar recurs a aquesta sentència a l'Audiència de Girona.

Execució de la sentència

L'advocat de la part demandant, Pere López de Coca, va afirmar ahir que tenen la intenció d'«executar la sentència», i que de fet demanaran que es faci «provisionalment», encara que l'altra part presenti recurs a la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.