Torredembarra aprova el pla de la Rasa i podria construir-hi la quarta escola

L'Ajuntament de Torredembarra va aprovar definitivament dijous passat a la nit el pla parcial de la Rasa, un dels eixamples previstos al municipi i que s'estava tramitant des de feia quatre anys. El punt es va tractar d'urgència al darrer ple per tal d'esquivar les restriccions que hi introduiria el nou pla territorial del Camp de Tarragona un cop entrés en vigor, i també per poder tirar endavant el principi d'acord existent amb la majoria de propietaris per instal·lar-hi el quart col·legi del municipi, el CEIP Mirades. Aquest centre escolar funciona actualment en barracons i, tot i que inicialment s'havia d'instal·lar als terrenys ara ocupats per una zona verda a prop del barri de Clarà, aquesta opció s'havia aparcat després de la petició de l'ABG, a l'oposició, que va recollir la demanda de diversos veïns.

El govern municipal (CiU, l'Agrupació, PP i GIT) està negociant amb els propietaris que es faci una cessió anticipada dels terrenys de la zona d'equipaments del pla parcial per tal de fer-hi possible la construcció de l'escola.

Prop de 800 habitatges

El pla preveu la construcció de 793 nous habitatges (un 30% del sector serà habitatge protegit), mentre que es preveu reservar gairebé 20.000 m² per a zona d'equipaments, la mateixa superfície que es dedicarà a les zones verdes.

El pla es va aprovar amb el suport de l'ABG i el vot en contra de PSC, ERC i la no adscrita Laura Pradeda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.