El govern no vol que Blanes faci la zona comercial de la ciutat esportiva

La Generalitat no està disposada a acceptar que es faci el centre comercial que l'Ajuntament de Blanes volia impulsar al costat de la ciutat esportiva. En la darrera reunió, celebrada la setmana passada, el govern català va dir al consistori que el centre comercial no es podia fer perquè aquella zona no era «trama urbana». L'alcalde de Blanes, Josep Trias (CiU), no comparteix aquesta visió, ja que assenyala que la zona de la ciutat esportiva és al costat del barri de Ca la Guidó. «Hi estem treballant, a nosaltres ens interessaria impulsar-ho», afirma Trias, que no es dóna per vençut.

Fa més o menys un any, Trias ja havia avançat a aquest diari que enguany volia impulsar tota aquesta zona comercial aprofitant que no es renovava el pla territorial sectorial d'equipaments comercials per al període 2006-2009. D'altra banda, Trias assenyala que la finalització dels camps de futbol de la ciutat esportiva ha d'esperar a la constitució del nou consorci entre l'Ajuntament i la Generalitat, que ha de pagar el que manca, la gespa i els focus de llum.

Sense inauguració

D'altra banda, el consistori presentarà avui el calendari d'activitats previstes per al pavelló de la ciutat esportiva, que entrarà en funcionament sense cap gran inauguració oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.