Urbanisme

Blanes fa una proposta per desencallar la zona comercial de la ciutat esportiva

El ple de Blanes va aprovar dilluns a la nit declarar com a trama urbana la zona on vol situar el centre comercial de la ciutat esportiva. L'Ajuntament ha fet aquest pas després que la Generalitat els hagués negat fa poques setmanes la possibilitat de fer un centre comercial a la zona, al·legant que no es tractava d'una zona urbana i que no hi havia prou població a l'entorn, segons va avançar aquest diari. D'aquesta manera l'Ajuntament intenta establir les bases per tal que la Generalitat finalment doni el vistiplau a la instal·lació d'aquest centre a la ciutat esportiva.

La Generalitat, en una reunió feta a mitjan maig, havia manifestat que no estava disposada a acceptar que es fes aquest centre comercial, i el govern català va dir al consistori que el centre comercial no es podia fer perquè aquella zona no era «trama urbana». L'alcalde de Blanes, Josep Trias (CiU), que es va mostrar contrari a aquesta visió, va al·legar aleshores que la zona de la ciutat esportiva és al costat del barri de Ca la Guidó. «Hi estem treballant, a nosaltres ens interessaria impulsar-ho», va afirmar Trias, que no es va donar per vençut.

Ara, amb aquest moviment, l'Ajuntament preveu poder adequar-se a l'ordenació dels equipaments comercials, i poder fer així un centre que s'ha de convertir en una font d'ingressos important per impulsar i mantenir la ciutat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia