Urbanisme

barcelona

Hereu i Nadal signen el conveni del pla de barris

El conseller del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, van signar ahir el conveni de col·laboració per desenvolupar, d'una banda, el programa de rehabilitació integral de l'àrea de la Vinya, Can Clos i Plus Ultra, al districte de Sants-Montjuïc, i, de l'altra, el del barri del Raval sud, a Ciutat Vella. Aquestes són les dues zones de Barcelona beneficiàries de la darrera convocatòria d'ajuts de la llei de barris. Les intervencions permetran renovar la urbanització i millorar la conservació dels edificis de la zona, així com incrementar l'oferta d'equipaments, crear nous eixos per vianants i implementar activitats formatives en matèria de noves tecnologies i participació ciutadana. Tots dos programes sumen una inversió de 27 milions d'euros, dels quals la meitat els aportarà el govern català.

L'àrea de la Vinya, Can Clos i Plus Ultra se situa al barri de la Marina de Port, i abasta una extensió de 30,2 hectàrees i concentra una població de 10.771 habitants. El Raval sud, que té més de 267.000 habitants, es troba situat entre la Rambla, el carrer Hospital i Drassanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.