Urbanisme

La intervenció a Can Sant Joan de Montcada, prorrogada fins al 2014

Les retallades que tant la Generalitat com alguns ajuntaments han d'aplicar arran de la caiguda dels ingressos han forçat alguns canvis de plans, com en el cas del projecte de la Muntanyeta, al barri montcadenc de Can Sant Joan. Les dues administracions n'han assumit el retard i han acordat amb els veïns prorrogar dos anys el termini per invertir-hi els 10,5 milions, fins al 2014.

En la darrera reunió del comitè de seguiment del pla, la regidora Alicia Solano va destacar que, “malgrat que fins ara s'ha vist poc moviment sobre el terreny, s'ha avançat molta feina prèvia”, com ara en la redacció de projectes d'algunes intervencions. El 2011, a més, completaran la reforma dels carrers Triangle i Novell i l'habilitació d'una zona d'aparcament públic per a 31 vehicles, que compensarà les places que es perdran als dos vials. I engegaran un paquet d'accions socials adreçades a infants, joves, dones i gent gran.

En els anys successius, remodelaran la resta de carrers, posaran nous trams d'escales mecàniques i incorporaran propostes dels 1.700 veïns de l'àmbit, amb carrers costeruts i predomini d'habitatges d'autoconstrucció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.