Urbanisme

SANT CUGAT DEL VALLÈS

L'Ajuntament traurà la runa plena de metalls

El canvi estarà fet la setmana que ve

La prova pilot havia estat bona

La regidora de Serveis Urbans de Sant Cugat, Cristina Paraira, ha explicat a El Punt que el material defectuós provinent de runes de la construcció que estava ple de restes de metall i altres materials, i que es va usar per compactar dos carrers del districte de la Floresta, se substituirà del tot la setmana vinent.

Quan arribi el nou material, es retirarà l'actual i es tornaran a arranjar els dos vials. Paraira ha assegurat que quan a principi de desembre es va abocar el triturat de formigó, els responsables del servei “ja es van adonar que la runa era plena d'elements impropis” i a partir d'aquí es va contactar amb l'empresa que subministra el material per substituir-lo per una altra remesa en bon estat.

El regidor ha explicat que el consistori té en marxa una prova pilot amb aquest triturat de formigó per fer el manteniment dels carrers dels districtes que no estan asfaltats. Fa aproximadament un mes i mig se'n va fer una prova al carrer Casalot, també a la Floresta. Veient el bon comportament del material –aguanta millor les pluges i no aixeca tanta pols com la terra que es posava fins ara– es va decidir aplicar-lo a més carrers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.