Urbanisme

urbanisme

Arreglar el carrer Colom de Blanes costa set milions

En el ple municipal es va aprovar ahir la urbanització d'aquesta zona, una vella reivindicació

El ple de l'Ajuntament de Blanes va aprovar ahir el projecte d'urbanització del carrer Colom, que té un cost aproximat de set milions d'euros, amb els únics vots en contra d'ICV. La urbanització d'aquest carrer, bàsic per al desenvolupament turístic de Blanes, és un tema que ha estat sobre la taula de governs anteriors, sense que s'hagi arribat a tirar mai endavant.

El projecte inclou l'expropiació de part dels terrenys dels càmpings que hi ha en una banda del carrer, soterrar la línia elèctrica, posar-hi asfalt, fer el clavegueram i un gran col·lector per a tota la zona, ja que no hi ha recollida d'aigües pluvials. Les actuacions també afectaran carrers que el travessen. També s'aprofitarà per fer un distribuïdor d'aigües pluvials i clavegueram al barri de la Plantera, amb un cost de 750.000 euros. Pel que fa al finançament, es disposa d'un préstec de l'ICO de 2.100.000 euros al 0,5% d'interès, un finançament d'Aigües de Blanes (3 milions), contribucions especials i la taxa de clavegueram.

El ple també va aprovar les tarifes de serveis públics, que seran vigents a partir del gener. En aquest sentit, el transport públic s'incrementarà un 2%, mentre que en el cas de SABA serà del 7,89%. En l'últim punt de l'ordre del dia es va aprovar l'aportació del 0,7% a diferents projectes al Tercer Món, amb els vots en contra del regidor del PDB i el regidor no adscrit Fernando Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.