Urbanisme

MONTCADA I REIXAC

Acorden no fer pisos a la Cerveseria d'Estiu

El consistori ofereix una permuta, per Mas Duran, i el solar serà un altre cop zona de pícnic

El govern municipal de Montcada (PSC-CiU) ha tancat un acord amb l'entitat bancària que és la propietària del solar de l'antiga Cerveseria d'Estiu, del carrer Montiu, per tal que els pisos que s'havia previst fer-hi es traslladin al barri de Mas Duran, prop del parc del Gurugú.

L'alcaldessa, María Elena Pérez, i el primer tinent d'alcalde, Joan Maresma, es van mostrar molt satisfets per aquest acord ja que permet fer marxa enrere de la qualificació urbanística que el mateix govern va aprovar al primer ple d'aquest mandat. Amb la crisi econòmica, el promotor que havia de fer els pisos se'n va desdir i ara el nou propietari ha accedit a fer el canvi de terrenys. La tramitació d'aquest acord es farà a través del ple, durant el primer trimestre d'aquest any.

Pérez va remarcar la voluntat del govern de recuperar aquest espai per a la ciutat (sense pisos) i va avançar que s'hi farà una àrea de pícnic amb servei de cafeteria, tal com era fins ara fa uns sis anys. Maresma es va mostrar “satisfet” d'haver aconseguit la recuperació d'aquest espai al centre, tal com va fer durant el mandat amb Can Casamada i la casa Larratea.

Els pisos que es faran a Mas Duran seran de protecció oficial i de lloguer. La permuta no inclou cap aportació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.