Urbanisme

Alcanar

Llum verd a l'alberg dels Josepets

Urbanisme suspèn altres equipaments turístics a Deltebre, Ulldecona i Caseres

L'Ajuntament canareu podrà reconvertir l'antic convent dels Josepets, a les Cases d'Alcanar, en un alberg amb casa de colònies. La comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre ha aprovat el projecte per ampliar els usos de l'edifici, que ara està qualificat com a equipament. L'antic convent dels Josepets és un edifici de principi del segle XX, que està catalogat com a bé cultural d'interès local, i que el consistori vol convertir en un alberg de 88 places. Segons el projecte, hi haurà onze habitacions en cadascuna de les dues plantes, i cada cambra tindrà dos llits amb llitera i un bany. L'Ajuntament canareu –que ha previst destinar més d'1,8 milions a reformar i adequar l'edifici– voldria que l'alberg entrés en funcionament durant la segona meitat del 2012.

D'altra banda, la comissió territorial d'Urbanisme va preferir deixar en suspens la reconversió de les granges del Roig, a Deltebre, en una aula de natura amb allotjaments. El projecte és una iniciativa de la Fundació Pere Tarrés, que hi haurà d'incorporar algunes modificacions. El director general d'Urbanisme, Pere Solà, va dir que caldrà reduir la superfície construïda (5.000 m², en una parcel·la no urbanitzable de quatre hectàrees), i concretar els accessos i la dotació de serveis. A més, Urbanisme també va deixar en suspens altres allotjaments turístics al restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona i a la finca de l'Hort Tancat, de Caseres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.