Urbanisme

urbanisme

CiU denuncia irregularitats en una planta d'Aiguaviva

El tinent d'alcalde diu que la planta asfàltica no té la llicència de la regidoria d'Urbanisme

Reclama que s'aturi l'activitat fins que s'aclareixi la situació

El grup municipal de CiU d'Aiguaviva, que comparteix govern amb el Partit Independent d'Aiguaviva (PIA), ha denunciat la construcció irregular d'una planta asfàltica a la urbanització Can Jordi, entre Aiguaviva i Riudellots de la Selva. El portaveu municipal de CiU i responsable de l'àrea d'Urbanisme, Secundí López-Pousa, va demanar per escrit la setmana passada a l'alcalde, Joaquim Mateu (PIA), un aclariment sobre qui ha concedit la llicència de l'obertura de la planta. Segons López-Pousa, no ha rebut resposta, i això ha fet que el grup denunciés aquesta situació al Departament de Territori i Sostenibilitat.

El grup reclama al Departament la paralització de les activitats de la planta i que s'analitzi la legalitat de l'obertura d'aquestes instal·lacions. CiU denuncia que “l'alcalde ha assumit funcions de la regidoria d'Urbanisme sense notificar-ho a aquesta”. La federació nacionalista avisa que aquesta situació “pot perjudicar el nostre municipi i el de Riudellots de la Selva, com també l'empresa constructora de la planta d'asfalt que hi ha fet la inversió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.