Urbanisme

Amposta

Adjudicat el carril bici a una empresa d'Amposta

L'Ajuntament arriba a un acord amb el Gremi de Constructors

L'Ajuntament d'Amposta ha fet marxa enrere i ha acabat adjudicant el nou tram del carril bici de l'avinguda Josep Tarradellas a l'empresa Hidrocanal, que té la seu a la capital del Montsià. Ho ha fet després que EA-ERC denunciés que s'havia obert un procés negociat en el qual només s'havien convidat tres empreses de fora, cosa que va crear molt malestar entre el Gremi de Constructors del Montsià. L'alcalde, Manel Ferré, va admetre ahir l'“error” i va assenyalar que el consistori havia arribat a un acord amb el gremi per tal que sempre que s'obri un procediment negociat per actuacions a la capital del Montsià es convidaran empreses locals. El nou tram del carril bici s'ha adjudicat per 97.697 euros (el pressupost de licitació era de 136.000 euros) i el termini d'execució és de dos mesos. Es tracta de 200 metres de carril que se situaran a la rambla central de l'avinguda Josep Tarradellas entre el carrer Itàlia i l'avinguda de la Ràpita, donant continuïtat a l'existent que arriba fins al carrer Generalitat i que connectarà amb el carril bici perimetral del parc dels Xiribecs. Està previst instal·lar dos paviments diferents, un de terrassa de 2,4 metres per a vianants i un asfaltat d'1,80 per a bicicletes, es mantindrà l'espai central per arbres.

Actualment, Amposta té tres quilòmetres de carril bici repartits entre l'avinguda Aragonesa, el passeig Canal i el passeig Marítim, entre altres. Alguns no estan senyalitzats encara i les previsions són que amb les noves zones que s'han d'urbanitzar en tinga cinc connectats entre ells i el carril bici del passeig fluvial que connecta amb camí natural que arriba fins a Sant Jaume.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.