Urbanisme

mobilitat

El sentit del passeig de Lloret, a debat

Els grups de l'oposició demanen que es torni al doble sentit i Codina els convoca per debatre el tema divendres

L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, ha convocat els portaveus de tots els grups a una reunió divendres per debatre l'ordenació del passeig marítim. Codina veu necessari el debat, ja que la resta de grups defensen que es torni a fer de doble sentit el passeig, com a mínim durant l'estiu. En la reunió hi haurà, a més dels portaveus dels grups, els tècnics de mobilitat i de policia.

Per Codina, tornar a la situació anterior com reclama l'oposició “és molt complex” perquè significa “molt més trànsit al passeig i bloquejar la carretera de Tossa a Blanes”. Els caps de l'oposició (Millor, PSC, PP, ERC i ICV) van debatre ahir el tema i tots coincideixen que, de moment, seria millor tornar al doble sentit. Tant Marc Fuertes (Millor) com Enric Martínez (PP) van qualificar de caos circulatori el trànsit per Lloret el cap de setmana, i ho van atribuir sobretot als canvis al passeig. Fuertes creu que, passat l'estiu, es podria tornar a plantejar el tema i que fins i tot es podria sotmetre a una consulta popular.

Pel que fa a la intenció de CiU d'incorporar altres grups a l'equip de govern, ERC encara no ha donat cap resposta, segons va explicar Codina, i el PSC manté que de moment no ho veu factible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.