Urbanisme

Amposta

Nou intent del consistori per ampliar Eucaliptus

L'Ajuntament d'Amposta no es dóna per vençut i sol·licitarà al nou govern de CiU que autoritzi l'ampliació de la urbanització Eucaliptus, rebutjada per l'anterior executiu tripartit perquè contravenia el pla director del sistema costaner. “A Amposta encara ens fan falta zones turístiques i si no podem situar-les allí, no ho podrem fer a cap lloc”, va manifestar la regidora d'Urbanisme, Isabel Ferré. El consistori va interposar un recurs d'alçada al conseller per poder ampliar Eucaliptus i, davant la negativa, fins i tot va presentar un contenciós administratiu.

D'altra banda, actualment s'estan executant les obres d'urbanització d'aquest nucli de 700 habitatges on poden haver-hi fins a 3.000 persones els mesos d'estiu. La regidora d'Urbanisme va destacar que les obres, adjudicades per 3,35 milions d'euros a la UTE integrada per les empreses Servidel i Bioma Facilities, avancen a bon ritme i es finalitzaran el febrer de l'any que ve. A més, Ferré també va destacar que les obres s'aturaran del 9 al 23 d'agost per vacances del personal i per ocasionar les mínimes molèsties als veïns de la urbanització. L'obra es finança amb contribucions especials i per donar facilitats als propietaris en un moment de crisi econòmica se'ls permet fraccionar el pagament en set quotes trimestrals.

“Estem molt contents de com s'està executant l'obra i del fet de poder pagar a terminis”, va assenyalar el president de l'Associació de Veïns i Propietaris Amics d'Eucaliptus, Francesc Balada, tot assenyalant que fins ara les molèsties als veïns han estat mínimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.