Desencallen 506 habitatges a BlanesAjuntament i promotors arriben a un acord amb l'únic propietari que s'oposava al pla parcial Costa Brava i es desencallen mig miler de pisos

L'Ajuntament de Blanes i els promotors del pla parcial Costa Brava han aconseguit finalment convèncer l'únic propietari que s'oposava a la reparcel·lació, amb la qual cosa, a part dels problemes que comporta la crisi econòmica, desapareix l'únic obstacle que hi havia per tirar endavant la totalitat del pla. Aquest propietari, que té unes naus al costat de la carretera de Lloret, no estava conforme amb la reparcel·lació prevista en el pla. La nau està situada en una zona on s'ha d'obrir un carrer, però de moment no s'hi ha pogut fer res. Aquest propietari, però, va comunicar dimecres al consistori i als altres propietaris que deixava d'oposar-s'hi. Ara, tot i la lentitud de les obres, tant l'Ajuntament com els promotors asseguren que el pla continua plenament endavant. El pla preveu uns 506 habitatges i un espai similar d'usos terciaris. El nou veïnat ocuparà una extensa zona compresa entre el cementiri municipal i Mas Borinot, amb la carretera d'accés a la Costa Brava, la GI-682, fent de frontera en un extrem i la riera de Blanes en l'altre. En aquest pla parcial també està prevista la nova escola Sa Forcanera, que per culpa de l'alentiment de les obres i de modificacions en el pla no podrà ser una realitat tan aviat com voldrien els pares, que ja han anunciat mobilitzacions per reclamar una solució als problemes de massificació que té aquest CEIP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.