Construiran una pista de gel en els terrenys que ocupava l'antiga plaça de braus de Lloret

L'Ajuntament modificarà el POUM en el proper ple per fer-ho possible

L'Ajuntament de Lloret aprovarà aquest dilluns que ve, en el ple municipal, una modificació puntual del pla general per canviar i reubicar diversos usos en l'edifici que s'ha de construir en els terrenys de l'antiga plaça de braus. D'aquesta manera, una part dels usos destinats a oficines i a zona comercial passaran a ser d'ús esportiu i recreatiu. Aquest canvi l'han demanat els promotors de l'obra, l'empresa Development Diagnostic Company, que han informat a l'Ajuntament que tenen la intenció de construir una pista de gel. El consistori veu amb bons ulls aquesta possibilitat, perquè seria un equipament important en el seus projectes de desestacionalització del turisme, ja que aniria destinat principalment al turisme nòrdic.

La pista de gel comportarà, inevitablement, la pèrdua d'espai per unes altres finalitats que s'estipulaven en el conveni signat entre promotors i Ajuntament. Així doncs, desapareixerà pràcticament tota la part de la zona destinada a oficines. Aquesta pista de gel estaria vinculada a una zona recreativa, que segons sembla es destinaria bàsicament als jocs infantils.

El projecte que l'empresa construeix en els terrenys de l'antiga plaça de braus de Lloret inclou, així mateix, la construcció d'un aparcament subterrani de dues plantes, el qual podria comportar el guany d'entre quatre-centes i cinc-centes places. El projecte també inclou un centre comercial. Precisament en el mateix ple de dilluns s'aprovarà l'informe favorable de la Generalitat a l'atorgament de la llicència comercial d'aquest centre. El tràmit és imprescindible perquè es pugui tirar endavant el centre comercial.

Ple de temes urbanístics

El ple d'aquest dilluns està carregat de temes urbanístics. També s'aprovarà la modificació del conveni urbanístic amb l'empresa Solmar. Aquesta modificació permetrà a Solmar reiniciar la construcció d'un edifici en el solar de l'antic hotel Windsor, i també li facilitarà el pagament de la resta dels deutes que l'empresa té amb l'Ajuntament. D'aquesta manera, Solmar podrà pagar els vuit milions que encara deu al consistori a terminis i fins al 2015. D'altra banda, el grup municipal de Grill presentarà una moció perquè el plec de clàusules de la construcció de l'aparcament de l'Arena estigui vinculat a la gestió de la concessió del pàrquing de la plaça de braus amb l'objectiu de fer més viable que alguna empresa es presenti per construir el primer aparcament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.