El circuit de la Selva denunciarà l'alcalde de Sant Feliu de Buixalleu

El promotor del circuit de Sant Feliu de Buixalleu, Eduard Blanch, ha anunciat que presentarà una querella criminal contra l'Ajuntament, contra l'alcalde, Josep Roquet (CiU), el secretari i els tècnics del consistori per «abús de poder, prevaricació i assetjament». El circuit de la Selva fa mesos que està tancat perquè el consistori considera que falten llicències i permisos, mentre que el promotor assegura que està tot en regla i afirma que l'estan assetjant. Aquesta querella s'afegeix a la demanda administrativa que el promotor també ha presentat ja contra l'Ajuntament, i en la qual es demanen danys i perjudicis. Blanch assenyala que ha fet una inversió en el circuit de 3,5 milions d'euros, i que el que ha deixat de facturar per culpa de no poder obrir-lo són 1,7 milions d'euros. El promotor afirma que ara l'argument del consistori per no deixar obrir el circuit és que «només hi poden circular tres cotxes per hora», quan això, segons Blanch, només figura en el projecte quan es parla dels accessos a la carretera.

L'alcalde del municipi, Josep Roquet, per la seva part, va afirmar que «falta molt més d'un paper» perquè el circuit pugui obrir, i va remarcar que la instal·lació no estaria més d'un any i mig tancada «sense motiu».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.