Els cinemes Picarol es convertiran en un gimnàs i superfície comercial

El ple aprovarà dimarts vinent el conveni que ha de permetre la transformació urbanística de l'espai

La superfície dels antics cinemes Picarol es dividirà en dos espais diferenciats amb entrada independent. Per una banda, hi haurà un espai que tindrà accés per la plaça de la Vila i ocuparà una superfície de 1.500 metres quadrats. Aquesta zona estarà destinada a usos comercials tot i que no ha transcendit si l'ocuparà un sol negoci o bé es dividirà per donar cabuda a diverses botigues. En tot cas, fonts municipals indiquen que aquest espai «servirà per perllongar l'activitat comercial del carrer de Mar i consolidar el seu atractiu com a centre comercial d'excel·lència».

La resta de la superfície l'ocuparà un equipament esportiu que serà propietat de la cadena Metropolitan, especialitzada en centres d'alt nivell per a la pràctica de l'esport i on també s'ofereix tractament de bellesa i benestar. Aquest centre tindrà l'entrada pel carrer de Sant Miquel número 16, on hi havia la sortida d'emergència de les sales de cinema. D'aquesta manera s'aconsegueix també, segons fonts municipals, la revitalització d'un altre punt del centre, que a partir de la posada en marxa del gimnàs «tindrà molta més vida».

Perquè sigui possible tirar endavant la instal·lació d'aquests nous negocis a l'espai dels cinemes, el ple de l'Ajuntament té previst aprovar dimarts vinent la signatura d'un conveni entre el consistori i l'empresa Hepstel SA, propietària del local. Aquest acord fixarà les condicions per a la transformació urbanística de l'espai.

Demanen més informació

El copresident de l'Associació de Comerç de Centre i Progrés, Joaquim Soldevila, assegura que «és una bona notícia que el local no estigui tancat i sense activitat», tot i que afegeix que desconeixien el fet que hi hagués previst instal·lar comerç als antics cinemes Picarol, ja que fins ara només havien sentit parlar d'un gimnàs. «Sol·licitarem al més aviat possible una reunió amb els responsables municipals perquè ens n'informin. 1.500 metres quadrats és una superfície important i volem saber què s'hi vol fer», afegeix Soldevila.

Sense data d'obertura

M.M

El responsables del grup Metropolitan no han volgut avançar la data d'inauguració de l'equipament, tot i que al seu lloc web indiquen que el centre s'ha de materialitzar en el termini de dos anys. Al mateix web es pot veure una imatge virtual de les instal·lacions badalonines que mostra una gran piscina envoltada per graderies amb bicicletes estàtiques i aparells de musculació. El grup té a hores d'ara disset centres en funcionament, quatre són a Barcelona i la resta, a diferents punts de l'Estat espanyol. També té previst inaugurar instal·lacions a les ciutats de Girona, Castelló i Oviedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.