Mataró obrirà a la primavera un gran parc de 4 hectàrees a Rocafonda

El barri de Rocafonda de Mataró tindrà fet a la primavera el gran parc que s'està construint a tocar de la riera de Sant Simó. L'espai verd, que té més de 4 hectàrees de terreny, transformarà un solar erm en una gran zona d'esbarjo i de lleure, i se situa en un veïnat densament poblat i amb pocs i petits parcs públics. L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, que ahir va visitar les obres, va recordar que el projecte és una de les actuacions més importants que es faran amb els ajuts de la llei de barris. «Un dels objectius és aconseguir que aquest espai sigui una façana més agradable de la ciutat i deixi de ser el darrere del barri», va afirmar. Baron també va assenyalar que per arribar fins a la reurbanització del nou parc abans es van tirar endavant actuacions com ara la supressió de les torres d'alta tensió que hi havia a la zona o la urbanització de la ronda Rafael Estrany.

El nou parc, que disposarà de cinc zones tractades amb diversos materials i vegetació, estarà integrat amb els diferents equipaments públics que hi ha ara a tocar de la riera, com ara el parvulari del CEIP Germanes Bartomeu, el CAP de Rocafonda, les pistes de petanca, el camp de futbol o la pista poliesportiva. Les obres, que tot i que inicialment van tenir l'entrebanc que l'empresa que les havia de fer va renunciar-hi, es van tornar a adjudicar a l'UTE Parc de Rocafonda per un import de més de 2,7 milions d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.