Necrològiques

Joan Torremilans Tarrés

Activista cultural

Aquest dilluns ens va deixar Joan Torremilans Tarrés (Sils, 1943), de can Puig, persona ben coneguda entre els veïns del poble, amable i calmós i entusiasta col·laborador d'activitats cíviques i culturals.

Pintor afeccionat, en Joan havia proporcionat dibuixos i pintures per a moltes portades de programes festius (l'aplec, les ofrenes...) i sempre estava disposat a participar.

Joan Torremilans estava casat amb Mercè Recasens i era pare d'una filla, Glòria Torremilans, professora de secundària, que ha treballat a l'Arxiu Municipal a les ordres de Lluís Costa i és autora dels textos d'alguna de les publicacions que solen aparèixer coincidint amb exposicions de la festa major. També viu encara la seva mare, centenària, Carme Tarrés.

En Joan finalment no va poder superar la greu afecció que se li havia declarat feia un temps i que darrerament l'havia obligat a ingressar en un centre hospitalari.

Les exèquies es van celebrar ahir al migdia a la parròquia de Sils.

(*) Narcís Figueras és membre del consell de redacció de ‘Quaderns de Sils'

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a