La saga Crepúsculo: Luna nueva

Els homes llop, en escena

  • Els Quileute són una família d'homes llop enemistada amb els vampirs.
  • VÍDEO: Tràiler en anglès subtitulat
  • VÍDEO: Tràiler en castellà

L'adolescència és complicada, però encara ho és més si ets un vampir. O si t'enamores d'un d'ells... Així es podria resumir l'eix argumental de la que s'ha convertit en una de les franquícies, tant literària com cinematogràfica, més rendibles dels darrers temps: Crepúsculo. La melodramàtica història d'amor entre el nosferatu teen Edward Cullen (Robert Pattinson) i la humana Bella Swann (Kristen Stewart) té continuïtat amb l'estrena a la pantalla gran de la seva segona entrega de la saga, Luna nueva, basada en la sèrie de novel·les de Stephanie Meyer.

Entre les novetats per a aquesta segona part, destaca que Chris Weitz (La brújula dorada, American Pie) substitueix Catherine Hardwicke a la direcció; i pel que fa al repartiment s'incorporen, entre altres, Dakota Fanning i Michael Sheen, encarnant els Volturi (una família de vampirs molt poderosa), i Taylor Lautner i Alex Meraz, en el bàndol dels Quileute, els homes llop, que no només entren a escena, sinó que prenen bona part del protagonisme als vampirs.

Per als qui no hagin llegit el llibre, dir que l'argument se centra en com es posa a prova l'amor que sent bella per Edward quan aquesta entra en depressió perquè no entén per què ell s'allunya d'ella per protegir-la. Tot es complica quan un vell amic de la infància de Bella, Jacob Black, torna a provar sort i declara l'amor que sent per ella. La humana, però, s'adonarà aviat que aquest és en realitat un licantrop, l'enemic natural del vampir.

«The Twilight saga: New moon». Direcció: Chris Weitz. Intèrprets: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Dakota Fanning, Michael Sheen.
http://www.lasagacrepusculo.es/luna_nueva/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La saga Crepúsculo: Luna nueva

«La saga Crepúsculo: Luna nueva»

Gènere: Fantàstic
Direcció: Chris Weitz.
Intèrprets: Kristen Stewart, Robert Pattinson.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

Publicat a