Blindado

Quan el gran pla se'n va en orris

  • Matt Dillon no està disposat a que el pla s'ensorri per culpa d'un novell.

El robatori perfecte, sense víctimes, sense violència..., realment existeix? Si repassem la història del cinema, hi ha pocs casos que fructifiquin. I és que si fos tan fàcil no cal dir que no hi hauria tantes trames d'intriga i suspens apassionants, com és el cas d'aquest thriller ple d'acció titulat Blindado.

Dirigit per Nimród Antal (Vacancy) i protagonitzada per un gran reguitzell d'actors (Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno, Skeet Ulrich...), el film no explica res que no sapiguem (l'anatomia d'un pla delictiu suposadament perfecte que es torça per un imprevist), però la història destaca per una acusada duresa i uns personatges marcats per una situació desesperada. Tot arrenca quan uns guardes de seguretat que custodien uns furgons blindats es passen a l'altre costat de la llei per aconseguir un sucós botí. Però tot se'n va en orris quan uns dels nous membres de l'equip no té la intenció de col·laborar en un delicte.

«Armored». Direcció: Nimród Antal. Intèrprets: Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburne.
http://armoredmovie.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Blindado

«Blindado»

Gènere: Thriller
Direcció: Nimród Antal.
Intèrprets: Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburne.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

Publicat a