Algo pasa en Hollywood

Guia de supervivència

De tant en tant, la totpoderosa indústria nord-americana representada pel que hom anomena Hollywood produeix pel·lícules que tendeixen a l'autoflagel·lació. Des d'Els viatges de Sullivan fins a Tropic thunder, passant per The player. El joc de Hollywood, les radiografies de la Meca del cinema solen ser força corrosives. La darrera mostra d'aquest autèntic subgènere és Algo pasa en Hollywood, del ja veterà Barry Levinson, que, basada en les memòries del productor Art Linson sobre la seva vida a Hollywood, ofereix una mirada cínica d'un món dominat pels egos i el narcisisme.

La farsa, malauradament més lúdica que no pas crítica, no fa res més que destacar la trivialitat del negoci cinematogràfic a través de l'enfocament de la vida de Ben (Robert De Niro), un home enfrontat al naufragi matrimonial, a un director que es nega a remuntar la seva pel·lícula, als capritxos de les superestrelles i a altres escurçons d'aquest món que alguns encara consideren la fàbrica dels somnis.

Barry Levinson (Good Morning Vietnam, La cortina de fum) disposa d'un cartell de luxe encapçalat per l'esmentat De Niro, Sean Penn, John Turturro, Robin Wright Penn, Catherine Keener, a més d'alguns cameos destacats, per conformar aquesta mena de guia «entre divertida i terrorífica» (segons paraules seves) per sobreviure a Hollywood.

«What just happened». Direcció: Barry Levinson. Intèrprets: Robert De Niro, Catherine Keener, Sean Penn.
www.whatjusthappenedfilm.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Algo pasa en Hollywood

«Algo pasa en Hollywood»

Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Barry Levinson.
Intèrprets: Robert de Niro, Catherine Keener, Sean Penn.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a