Bienvenidos a Zombieland

Terra de zombis

  • Els morts vivents fa temps que dominen els territoris d'un Estats Units apocalíptic.
  • VÍDEO: Tràiler en castellà
  • VÍDEO: Tràiler en V.O.

Quan els morts truquen a la porta necessites 47 regles d'or per sobreviure. Així és com s'ho fa el jove protagonista d'aquesta divertida pel·lícula emmarcada en el subgènere zombi, servida en format de road movie i farcida amb molt humor gore passat de rosca. Un film del debutant Ruben Fleischer que segueix el patró de Zombies party, aquella cinta britànica considerada de culte per molts i que desplegava una encertada combinació de comèdia, terror i violència. El resultat no s'ha fet esperar i als Estats Units la pel·lícula ha arrasat a la taquilla.

Unes normes de supervivència (entre les quals hi ha no portar gaire equipatge a sobre, mantenir-se en forma, no cordar-se el cinturó del cotxe, disparar dues vegades al mort vivent, vigilar molt en els lavabos públics i portar sempre una navalla suïssa) que, si per alguna raó fallen, sempre deixen la possibilitat de demanar auxili a Woody Harrelson, aquí en el paper de cowboy terminator gens allunyat d'aquell assassí nat amb què es va fer famós fa anys. Els dos protagonistes fan pinya amb dues germanes més llestes del que semblen (Emma Stone i Abigail Breslin) i recorreran uns Estats Units apocalíptics fins a arribar a un parc d'atraccions.

Un munt de cameos i l'aparició estel·lar de Bill Murray animen la festa: l'apòcrifa Zombies party 2.

«Zombieland». Direcció: Ruben Fleischer. Intèrprets: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin.
www.zombieland.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Bienvenidos a Zombieland

«Bienvenidos a Zombieland»

Gènere: Comèdia terrorífica
Direcció: Ruben Fleischer.
Intèrprets: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a