Sherlock Holmes

Més modern que mai

  • El sinistre Lord Blackwood (Mark Strong) jura a Holmes (Robert Downey Jr.) que res el detindrà.
  • VÍDEO: Tràiler en castellà
  • VÍDEO: Tràiler en versió original

Sempre s'ha dit que Sherlock Holmes és el personatge de ficció més versionat en la història del cinema. Un honor que no posarem en qüestió (malgrat que estem segurs que Santa Claus/Para Noel és un més que estimable rival) i que permet entendre el perquè de la seva elecció en plena era de recerca compulsiva per part dels estudis de cine de Hollywood per trobar el següent personatge (heroi per a més senyes) amb el qual llançar una franquícia. És així com el mític personatge creat per Conan Doyle torna a les pantalles amb un nou rentat de cara i amb una evident relectura, més moderna i adequada als nous temps i als nous espectadors.

Un Robert Downey Jr. que torna a viure un estat de gràcia des que va ressuscitar ara fa unes quantes pel·lícules, en el paper de Holmes, acompanyat per Jude Law com a rejovenit Watson, protagonitzen la pel·lícula més ambiciosa de Guy Ritchie, també en plena forma després de Rocknrolla.

I que els fans més ortodoxos no pateixin, el protagonista de la saga Iron Man encarna els trets més essencials del personatge: és dinàmic, resolutiu i racional com sempre, però també esdevé un home d'acció total. I és que en una versió moderna com aquesta l'esperit jamesbondià sorgeix, com també s'aprecia un toc de Dos home s i un destí per la química que desprèn la parella protagonista. Una nova franquícia està servida.

Direcció: Guy Ritchie. Intèrprets: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong.
http://sherlock-holmes-movie.warnerbros.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Sherlock Holmes

«Sherlock Holmes»

Gènere: Acció
Direcció: Guy Ritchie.
Intèrprets: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a