Chéri

Més enllà de la passió

  • Els protagonistes, enamorats.

Vint-i-un anys han passat des que Stephen Frears i Michelle Pfeiffer van captivar els espectadors amb Les amistats perilloses. I els seus destins, juntament amb el mateix guionista que va adaptar l'obra de Choderlos de Laclos, Christopher Hampton, s'han tornat a trobar en un encreuament de camins que resulta d'allò més fructífer a partir de l'adaptació de la novel·la homònima de Colette, sobre els amors entre una dona madura i el jove fill de la seva amiga.

Ambientada al París de la Belle Époque (anys vint) narra la història de Léa de Lonval, una cortesana que ha aconseguit portar una vida agradable i ja no exerceix. La seva vida es complica quan un dia una antiga companya seva (Kathy Bates) li proposa que ensenyi el seu fill (Rupert Friend) a convertir-se en un home, cosa que ella accepta de bon grat, sense ser conscient que el que comença com un flirteig es converteix en un amor apassionat que li trenca tots els seus esquemes.

L'habitual elegància en la posada en escena de Frears i la recuperació d'una Michelle Pfeiffer que torna a il·luminar la pantalla són els principals ingredients d'aquesta pel·lícula.

«Chéri». Direcció: Stephen Frears. Intèrprets: Michelle Pfeiffer, Rupert Friend, Kathy Bates.
http://www.cheri-movie.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Chéri

«Chéri»

Gènere: Drama romàntic
Direcció: Stephen Frears.
Intèrprets: Michelle Pfeiffer, Kathy Bates, Rupert Friend.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a