Medidas extraordinarias

En mans del doctor Ford

Tenir 67 anys no impedeix a Harrison Ford anunciar nous projectes d'aventures, com la cinquena entrega d'Indiana Jones, però també es deixa veure en productes més reposats com aquest drama mèdic basat en fets reals –encara que el títol suggereixi un altre producte d'acció–. Un tipus de pel·lícula que tampoc representa cap novetat en la carrera de l'actor, un home versàtil malgrat l'etiqueta d'heroi d'acció que llueix des dels seus inicis.

Medidas extraordinarias té certes coincidències amb Lorenzo's Oil: com en aquell melodrama, es basa en fets reals i té com a protagonistes uns pares que no accepten quedar amb els braços plegats davant l'estranya i suposadament incurable malaltia que pateixen els seus fills. En aquesta ocasió, s'associen a un científic interpretat per Harrison Ford. Es tracta, de fet, de l'únic personatge fictici de la pel·lícula, compendi d'una sèrie de metges que van ajudar els pares (interpretats al cinema per Brendan Fraser i Keri Russell). El film és tan previsible com insinuen el seu plantejament i el director, Tom Vaughan, un home que només ha fet diverses realitzacions televisives i un parell de llargmetratges d'escassa difusió.

«Extraordinary measures». Direcció: Tom Vaughan. Intèrprets: Harrison Ford, Brendan Fraser, Keri Russell. EUA, 2009.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Medidas extraordinarias

«Medidas extraordinarias»

Gènere: Drama
Direcció: Tom Vaughan.
Intèrprets: Brendan Fraser, Harrison Ford.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a