Mi nombre es Khan

Bollywood a Amèrica

És possible una aliança entre Bollywood i Hollywood que permeti crear productes a mig camí entre les seves diferents sensibilitats i maneres de concebre el cinema? Mi nombre es Khan respon, d'alguna manera, a aquest interrogant: està produïda des de Bollywood, amb un director (Karan Johar) i dues estrelles (Shahrukh Khan i Kajol) indis, però ha disposat de suport financer de la 20th. Century Fox i està rodada i ambientada als Estats Units. La història té alguns elements en comú amb un producte representatiu de la indústria de Hollywood, Forrest Gump: el protagonista (Khan) pateix una estranya discapacitat que condiciona la seva relació amb la família, els amics i el món. Enamorat d'una noia bellíssima també d'origen indi (Kajol), acaba conquerint el seu cor i formant una família amb ella. Però un dramàtic esdeveniment relacionat amb la discriminació dels musulmans als EUA després de l'11-S, altera per sempre les seves vides. La fotografia plena de colors, la innocència dels personatges, la música... tots els ingredients recorden el cinema de Bollywood, combinat amb alguns ingredients propis del cinema nord-americà.

«My name is Khan». Direcció: Karan Johar. Intèrprets: Shahrukh Khan, Kajol, Shane Harper, Mel Fair. Melodrama. Índia-EUA, 2010.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Mi nombre es Khan

«Mi nombre es Khan»

Gènere: Drama
Direcció: Karan Johar.
Intèrprets: Shahrukh Khan, Katie Amanda Keane.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a