Cinema

Kick-Ass

Superherois adolescents

Productor de Guy Ritchie en pel·lícules com ara Lock & Stock o Snatch i director ell mateix –en una línia similar– del dinàmic i sarcàstic thriller Layer Cake, el londinenc Matthew Vaughn s'apunta a l'enèsima revisió de la mitologia dels superherois amb Kick-Ass, adaptació del còmic homònim de Mark Millar que es va publicar de manera paral·lela a la gestació de la pel·lícula.

Combinant de manera explosiva elements de les comèdies adolescents a l'estil de Supersalidos, de les pel·lícules de Quentin Tarantino –una de les protagonistes ve a ser com l'Uma Thurman de Kill Bill en versió infantil– i dels films de gàngsters del mateix Ritchie, Kick-Ass és una pel·lícula hiperviolenta, gamberra i repleta d'humor negríssim. I també –si prèviament es deixen de banda escarafalls moralistes– considerablement divertida i engrescadora. A més, inclou el millor paper de Nicolas Cage en anys juntament amb el d'El tinent corrupte. Això sí: no provin de fer a casa el que fan els personatges.

«Kick-Ass». Direcció: Matthew Vaughn. Intèrprets: Aaron Johnson, Christopher Mitz-Plasse. EUA, 2010.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Kick Ass. Listo para machacar

«Kick Ass. Listo para machacar»

Gènere: Comèdia
Direcció: Matthew Vaughn.
Intèrprets: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a