Cinema

La última canción

Hanna Montana es fa gran

Amb 17 anys d'edat i 86 episodis de Hannah Montana al darrere, Miley Cyrus es disposa a rellançar la seva carrera amb nous reptes. O, com a mínim, a no caure en el precipici de l'oblit després d'haver fet el cim de la popularitat com a ídol adolescent. El primer film en què Cyrus no interpreta Montana és un drama romàntic. Es posa en la pell d'una jove rebel que se'n va a passar les vacances a la casa que té el seu pare al costat de la platja. La seva relació és difícil, però a tots dos els agrada la música i això els ajudarà a reconciliar-se. Opera prima de Julie Anne Robinson, La última canción adapta al cinema una novel·la de Nicholas Sparks, autor d'altres populars obres del gènere romàntic com El diari de Noah o Querido John. David Bisbal ha creat amb Miley Cyrus el tema principal del film, When I look at you. El rellançament de la carrera de Cyrus sembla fruit d'una calculada operació de màrqueting, amb un film fet a mida per al seu lluïment, que no ha pogut evitar crítiques demolidores als EUA. Si és que s'ho proposava.

«The last song». Direcció: Julie Anne Robinson. Intèrprets: Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth. Drama romàntic. EUA, 2010.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

«La última canción»

Gènere: Drama
Direcció: Alan J. Levi.
Intèrprets: Linda Carter, Ronny Cox, Nicholas Pryor, Eusebio Poncela.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

Publicat a