Cinema

La última estación

Tolstoi, capítol final

Director d'incursions en la comèdia romàntica en clau clàssica (El somni d'una nit d'estiu) i contemporània (Un dia inoblidable), Michael Hoffman s'endinsa ara en territoris més obscurs i reflexius en un film biogràfic que especula al voltant dels darrers dies de l'escriptor Lev Tolstoi, adaptació del llibre homònim de Jay Parini. El veterà Christopher Plummer i Helen Mirren han estat nominats als Oscar del 2010 per les seves grans composicions de l'autor de Guerra i Pau i Anna Karenina (actor secundari) i de la seva dona, Sofia.

Noble intel·lectual de vida acomodada, Tolstoi va decidir en els seus darrers dies ser conseqüent amb el seu ideari i donar tots els seus béns al poble rus. Però la seva dona s'hi va oposar per defensar els interessos dels seus nombrosos fills (en van tenir 13, dels quals 8 van arribar a adults). La pel·lícula gira al voltant d'aquesta intriga, i de la turmentosa història d'amor que van mantenir Lev i Sofia. També se centra en la relació amorosa entre la filla del matrimoni, Sasha (Anne-Marie Duff), i el secretari de l'escriptor, Valentin Bulgakov (James McAvoy).

«The last station». Direcció: Michael Hoffman. Intèrprets: Helen Mirren, Anne-marie Duff, Christopher Plummer, James McAvoy. Drama. Alem.- Rússia, 2009.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La última estación

«La última estación»

Gènere: Biopic
Direcció: Michael Hoffman.
Intèrprets: Christopher Plummer, Helen Mirren.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia