Resacón en Las Vegas

Què carai va passar ahir a la nit?!

Todd Phillip, un graduat de l'escola de la comèdia gamberra (Viaje de pirados, Aquellas juergas universitarias, Starsky y Hutch), ha decidit fer un pas més i, millorant la factura i polint les maneres, l'ha clavada en la que ja es considera la comèdia de l'any. No és que hagi inventat res, però jugant amb els elements de partida de Very bad things li ha sortit una mena de posada al dia de ¡Jo, qué noche! ambientada a la ciutat del pecat (Las Vegas), que sempre dóna molt de joc.

Protagonitzada pel puixant Bradley Cooper i els desconeguts Ed Helms i Zach Galifianakis, narra les lamentables conseqüències que pateixen un grup d'individus després de disfrutar d'una nit boja per celebrar un comiat de solter. L'endemà, per començar, ha desaparegut el nuvi... i cap d'ells recorda què carai va passar durant la farra. Un tigre a l'habitació, un bebè i Mike Tyson entren en escena. La resta, pura diversió esbojarrada per a l'audiència, a base d'humor més o menys gruixut i un ritme trepidant que no decau.

«The hangover». Direcció: Todd Phillips. Intèrprets: Bradley Cooper, Ed Helms.
www.hangovermovie.warnerbros.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Resacón en Las Vegas

«Resacón en Las Vegas»

Gènere: Comèdia
Direcció: Todd Phillips.
Intèrprets: Bradley Cooper, Justina Bartha.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a