[REC 2

Terror al quadrat

Han passat tan sols uns minuts des que les autoritats van perdre el contacte amb les persones tancades a l'edifici en quarantena. Ningú sap exactament què ocorre en el seu interior. Per això, una unitat d'elit de la policia s'endinsa a l'interior del pis per controlar la situació i determinar què està passant. Una missió aparentment ràpida i fàcil. Però ja se sap que, tot sovint, les aparences enganyen...

Aquesta és la premissa argumental de l'esperada seqüela de [REC] (2007), una de les pel·lícules de terror més interessants i amb més repercussió internacional dels últims anys. Els seus autors, Jaume Balagueró i Paco Plaza, han tornat a unir talents per donar una continuació a aquell divertimento de gènere tan efectiu, amb la voluntat de no defraudar la gent a qui li va agradar la primera part.

Perquè la veritat és que són molts els que al final de la pel·lícula, commocionats davant l'aparició estel·lar de la terrorífica «nena Medeiros», encara es pregunten què coi succeïa allà en aquell edifici i si la histèrica reportera tenia cap possibilitat de sobreviure. [REC] 2 manté el mateix esperit de l'original, evoluciona argumentalment i aporta alguna cosa més: la introducció de diferents punts de vista, més acció i espants al quadrat.

Direcció: Jaume Balagueró i Paco Plaza. Intèrprets: Jonathan Mellor, Ariel Casas, Manuela Velasco, Óscar Sánchez Zafra, Àlex Batllori.
www.rec2lapelicula.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
REC 2

«REC 2»

Gènere: Terror
Direcció: Jaume Balagueró i Paco Plaza.
Intèrprets: Óscar Sánchez Zafra, Juli Fábregas, Manuela Velasco.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a