Toy Story 3D

Joguines animades

  • Buzz Lightyear anima la tropa perquè l'ajudi en la seva missió..

Quan Toy Story es va estrenar, el 1995, pocs s'imaginaven que el primer llargmetratge dels estudis Pixar revolucionés com ho va fer el gènere de l'animació. Ara, quinze anys després, i a l'espera de la tercera entrega d'aquesta saga protagonitzada per joguines animades, els seus creadors regalen als espectadors l'oportunitat de veure reestrenada en l'espectacular format 3D aquesta joia clàssica del cinema.

És així com, aprofitant la tirada d'aquest format, les noves generacions podran disfrutar (o reviure, en cas que ho hagin fet prèviament en DVD) les aventures del cowboy Woody i l'astronauta Buzz Lightyear i els seus incondicionals companys d'habitació i de joc.

Per als qui no ho recordin, la història se centra en la rivalitat que neix entre les dues joguines protagonistes, quan el seu jove amo, Andy, s'entusiasma amb Buzz Lightyear, el seu darrer regal. Amb tot, després d'un incident, tots dos acaben allunyats de casa del seu amo, una situació que farà que hagin d'unir esforços per tornar sans i estalvis a l'habitació del nen.

Toy story 3D permet escalfar motors esperant que el juny vinent arribi a les pantalles l'esperada tercera entrega. A més, les ulleres tridimensionals ens faran disfrutar d'una nova experiència amb els personatges de sempre.

Direcció: John Lasseter. Gènere: Animació.
http://www.disney.com/toystory/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Toy story: Juguetes

«Toy story: Juguetes»

Gènere: Animació
Direcció: John Lasseter.
Intèrprets: dibuixos animats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]

Publicat a