Suspensió de l'estrena de «Saw VI»

El Ministeri de Cultura l'ha qualificada «X», per apologia de la violència, i la distribuïdora hi ha presentat recurs

  • La violència, física i psicològica, vertebren els arguments d'aquesta saga de terror.

«L'estrena de la pel·lícula Saw VI, que estava prevista pel divendres 23 d'octubre, ha estat suspesa per raons de qualificació. Contra aquesta qualificació s'hi ha presentat recurs i estem a l'espera de la seva resolució.» Aquest és el concís comunicat que la distribuïdora, Buena Vista Internacional, ha fet circular als mitjans de comunicació.

Segons la normativa vigent, amb aquesta qualificació la cinta només podria exhibir-se en sales destinades a les pel·lícules X. La distribuïdora, que tenia preparades unes 300 còpies per a les sales de l'Estat, calcula que la decisió presa pel Ministeri de Cultura, a través de l'ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals), li pot reportar una pèrdua d'uns 600.000 euros.

Sigui com sigui, tots aquells que esperaven disfrutar d'un altre ritual de sang i violència servida per l'assassí Jigsaw, en la que ja és la sisena entrega de la saga de terror, s'hauran d'aguantar. Almenys fins d'aquí a un mes, el termini per resoldre un recurs d'aquestes característiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Saw VI

«Saw VI»

Gènere: Terror
Direcció: Kevin Greutert.
Intèrprets: Costas Mandylor, Betsy Russell, Shawnee Smith.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]