Celda 211

Motí a la presó

  • Malamadre, encapçala el motí de la presó.

La crítica ha estat unànime: és una de les millors pel·lícules espanyoles de l'any. Ja s'havia dit després de l'aplaudida projecció al festival de Venècia i es va poder corroborar durant la seva presentació al festival de Sitges. I és que Daniel Monzón (La caja Kovac) atrapa els espectadors des del primer fotograma i no els deixa fins al final amb un intens thriller penitenciari protagonitzat per un excel·lent reguitzell d'actors, encapçalats per un grandiós Luis Tosar.

Ja se sap que triar un mal lloc i presentar-s'hi en el moment més inoportú no és gens recomanable. Doncs això és precisament el que li passa al protagonista d'aquest film, un jove funcionari de presons (Alberto Ammann, quin gran descobriment!) que durant el seu primer dia de treball viu en primera persona l'esclat d'un motí. Tot un malson que es complica quan decideix fer-se passar per un pres, en un intent desesperat per sobreviure.

Direcció: Daniel Monzón. Intèrprets: Luis Tosar, Alberto Ammann, Antonio Resines, Marta Etura.
http://www.celda211.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Celda 211

«Celda 211»

Gènere: Thriller
Direcció: Daniel Monzón.
Intèrprets: Luis Tosar, Alberto Ammann, Marta Etura, Antonio Resines.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]

Publicat a