«Televisió sense fronteres» du recollides 170.000 signatures

ACPV ha comunicat que la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) «Televisió sense Fronteres, du recollides més de 170.000 signatures després d'un mes d'haver començat la recollida de signatures al País Valencià.

L'organització compta actualment amb 1.500 fedataris i ha desplegat una infraestructura de 70 taules (punts de recollida de carrer) arreu dels Països Catalans, amb més de 200 col·laboradors. Una estructura que, segons ACPV s'ampliarà durant els propers dies amb més fedataris i més taules.

L'entitat cultural considera «molt positiu» el ritme d'arreplegada de signatures —al voltant de 30.000 per setmana— i ha manifestat estar convençuda que s'incrementarà i s'aconseguirà arribar a les 500.000. «Però no podem aturar-nos en el camí i confiar-nos», ha recalcat. Per aquest motiu, demana a la ciutadania que done suport i col·labore amb la iniciativa fent-se'n fedatari i anant a signar als punts de recollida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.