TV3 emetrà «V» i Antena 3, les sèries revelació dels Globus d'Or

Acord de la Fox i la privada per «Modern family», «Glee» i «The Cleveland Show»

La nord-americana Warner Bross, que produeix V per a la cadena nord-americana ABC, mantenia un acord amb TVE i la Forta, que cada any dóna preferència a una de les dues a l'hora d'escollir entre els seus nous productes. Enguany li tocava el torn a la federació de canals autonòmics, un fet que s'ha d'afegir la renúncia de TVE a emetre sèries estrangeres.

Per la seva banda, Antena 3 emetrà les sèries de més èxit, d'audiència i de crítica, als Estats Units: Glee, Modern family i The Cleveland Show –que és la seqüela de Padre de familia (La Sexta). La comèdia musical Glee és la sèrie amb més nombre de candidatures (quatre) als Globus d'Or. Els crítics van considerar que Modern family era la millor comèdia de l'any i de les deu millors sèries de la dècada.

«Damages», imminent

TV3 té previst estrenar Damages (Daños y perjuicios) el gener, passat festes. La cadena no té data, però, per emetre Fringe, de la qual també té els drets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.