ACPV ha recollit ja 270.000 signatures per a la iniciativa Televisió sense Fronteres

Necessita arreplegar un total de 500.000 signatures

El nombre actual de signatures recollides per a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense Fronteres, impulsada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per garantir la recepció de TV3 al País Valencià, és de 270.000, segons ha comunicat hui l'entitat. La campanya de recollida de signatures es va posar en marxa fa ara dos mesos i els seus impulsos s'han mostrat «convençuts» que, amb el ritme que es du, arribaran a les 500.000 signatures necessàries per a presentar la iniciativa al Congrés.

«Tanmateix, no volem aturar-nos i confiar-nos i demanem el suport de la ciutadania signant i implicant-se activament en la recollida per mitjà de la sol·licitud de plecs de signatures», ha manifestat l'entitat. El voluntariat que s'ha creat al voltant d'aquesta iniciativa acudirà al partit Catalunya-Argentina que se celebrarà el dimarts, 22 de desembre, al Camp Nou, per captar més adhesions. El passat 13 de desembre, vora 250 persones participaren en l'arreplegada de signatures que es va dur a terme aprofitant la convocatòria de més d'un centenar de referèndums per la independència de Catalunya a diverses poblacions.

L'organització compta amb 1.740 fedataris i s'ha desplegat una infraestructura de 70 taules (punts de recollida de carrer) arreu dels Països Catalans, que continuaran a les poblacions fins que finalitze la campanya durant la primera setmana de març de 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.